top of page
_MG_1653.jpg

Portfolio

Wat doet WOOW allemaal? En hoeveel kost dat dan?

Wel, WOOW schrijft én denkt strategisch mee na over boodschappen van algemeen nut. Dat mag vanalles zijn.

 

Elk project is maatwerk dus een vast aanbod uitwerken -dat eerlijk is voor iedereen- is niet evident. Om toch een idee te krijgen van de budgetten, kan je de projecten hieronder bekijken. 

Zelf een project in gedachten?

Brocreatus

Tekstwerk volledige website

incl. uitgebreide afstemming over de verwachtingen, SEO-basics, advies voor verdere SEO-optimalisatie, twee feedbackrondes, mij altijd mogen bellen en oplevering van de definitieve teksten in praktische layout.

Totaalprijs: €560

Wat vond Hannelore?

“Fien nam voor het herschrijven van mijn teksten subtiel rekening met de kernwaarden van Brocreatus en mijn persoonlijke voorkeuren, zoals het vermijden van Engelse woorden wanneer er prachtige Nederlandse alternatieven zijn. Daarnaast heeft ze ook mijn SEO-strategie verbeterd. Dit getuigt van haar toewijding om niet alleen uitstekende teksten te creëren, maar ook om mijn website beter zichtbaar te maken voor zoekmachines. Fien komt echter niet alleen met geniale teksten. Ze dacht ook strategisch na over conversiegerichte actieknoppen, gaf suggesties voor extra foto's om de kracht van woorden te versterken, creëerde een heldere structuur voor de "info"-pagina en bedacht diverse mogelijkheden om mijn diensten te bundelen en te presenteren. Dit alles met het doel om een website te realiseren die zo duidelijk, aantrekkelijk en overzichtelijk mogelijk is. Samenwerken met Fien was een plezier!”

Copywriter website Leuven.png
IG BEELD (12).png

Lore Mattens Photography

Tekstwerk volledige website en brochures

d.w.z. uitgebreide afstemming over de verwachtingen, SEO-basics, twee feedbackrondes, afstemming van tekst i.f.v. webdesign, mij altijd mogen bellen en oplevering van de definitieve teksten in praktische layout, zowel voor de website als voor de brochures (13 A4's).

Totaalprijs: €1890

Wat vond Lore?

“Ik had een superfijne samenwerking met Fien! Ik merkte al vanaf ons eerste gesprek dat ze heel goed wist waar ik naartoe wou met de teksten voor mijn nieuwe website en brochures. Naast het (her)schrijven van de teksten, kwam ze ook met leuke ideeën om mijn aanbod/website nog meer te optimaliseren en gaf ze veel tips i.v.m. SEO. Het eindresultaat was nog beter dan ik verwacht had dus ik kan Fien alleen maar aanraden bij iedereen die een copywriter nodig heeft! Dikke merci, you rock! ;-)”

Paul Brees

Boekredactie

d.w.z. nalezen van manuscript met oog voor spelling, grammatica, leesgemak, inhoudelijke consistentie en duidelijkheid van verhaallijnen, eerste feedbackronde met intensieve bespreking van de opmerkingen, gedetailleerde herwerking, tweede feedbackronde om laatste onduidelijkheden weg te werken en debriefing over de uiteindelijke keuzes.

Totaalprijs: €1700

Wat vond Paul?

“Mijn copywriter en editor Fien Dams van WOOW, verraste mij door al haar taalkundige correcties en haar hulp om het juiste woord op de juiste plaats te zetten. The devil is in the detail. Voor haar grondigheid, suggesties en analyse van elke zin ben ik bijzonder dankbaar. Ik kan haar professionalisme warm aanbevelen. Door haar werk is mijn roman WEDERZIJDS BELANG een sterker verhaal geworden en klaar om te drukken in december '23.”

Copywriter boekredactie Leuven.jpg
IG BEELD (13).png

Ozmotion

Script voor voice over video

d.w.z. FOD Sociale Zekerheid wilde voor haar vernieuwde platform My Handicap een filmpje maken om de werking van het platform te verduidelijken aan de gebruikers. Ozmotion stond in voor het visuele luik van de voice over. WOOW schreef het script, met aandacht voor duidelijke en ondubbelzinnige instructies.

Totaalprijs: €700

Hoy

Nieuwsbrieven

d.w.z. uitgebreide afstemming over de verwachtingen, een template maken voor de nieuwsbrieven in Mailchimp, de teksten die aangeleverd worden nakijken op spelling, grammatica en leesbaarheid, laatste aanpassingen na feedback verwerken en jaarlijks een viertal nieuwsbrieven versturen naar geabonneerden via Mailchimp.

Totaalprijs: €630

Wat vond Kaat?

"Als creatief ondernemer vind ik het belangrijk dat mijn producten op een mooie manier de juiste doelgroep bereiken. En daarvoor deed ik beroep op Fien van WOOW. Op regelmatige basis maakt ze voor mij een nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes en activiteiten bij Hoy, mijn bloemenbedrijf. Ik vind de aanpak van Fien heel leuk. Ze is een heel spontane madam en ik doe in de toekomst zeker nog beroep op haar aangeboden diensten."

Copywriter nieuwsbrief Leuven.png
Copywriter Leuven blog.png

Bonito Studio

Vertaling blogberichten ENG - NL

d.w.z. vier blogberichten vertalen van Engels naar Nederlands, inclusief verbeteren van de teksten zonder aan de boodschap te raken.

Totaalprijs: €280

A Maze

Scripts voor chatbot 

d.w.z. in opdracht van Crimibox werkte A Maze een online detectivespel uit. Tijdens hun klopjacht naar de moordenaar konden spelers, in de rol van detective, informatie verzamelen door vragen te stellen aan een chatbot. WOOW schreef de scripts voor de chatbot uit (10 A4's), incl. verzinnen van persoon- en plaatsnamen en het gebruik van kleurrijke beeldspraak. 

Totaalprijs: €840

Wat vond Ruben en Lore?

"Ondanks dat onze eerste opdracht voor Fien groots en ietwat ongewoon was, konden we steeds rekenen op nauwkeurig uitgewerkte teksten, die geschreven werden met een duidelijke kennis van onze onderneming. Goede communicatie is in dit soort samenwerkingen erg belangrijk en ook daar weet Fien haar sterkte van te maken. Wij zijn enorm tevreden met het resultaat en kiezen in de toekomst gegarandeerd weer voor WOOW."

Schrijver scripts chatbot.png
Zelf een project in gedachten? 
Eerder een klein werkje uit te besteden? 
De uurprijs ligt op €70. 
Alle prijzen op deze pagina zijn exclusief btw.
bottom of page